Hårbånd

Hårbånd fra LÉ MOSH er enten lukket med en knude, elastik bag til så den sætter sig ind til hovedet eller også er det bredt hele vejen rundt. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Læs mere om twistede hårbånd lige her:

Hårbåndene kan både bruges udendørst i stedet for en hat, og ellers kan de også sagtens bruges til festlige lejligheder. 

Forskellen på hårbøjler og hårbånd er, at på et hårbånd der stof hele vejen rundt om hovedet, det gør det ikke på en hårbøjle.

Sæt for eksempel pandebåndet ned over håret som en gammeldags 20'er frisure. Krøl dernæst håret som hænger, og du har derved en elegant frisurer med et cool panbånd. 

Pandebåndene findes i flere forskellige materialer og farver og du kan derfor mikse mellem om de skal bruges til hverdag eller fest.

Nora headband fra danske LÉHOF

LÉHOF er vores storesøster mærke hvor vi egentligt laver ting til børn og børneværelset, men enkelte produkter vil også være at finde til voksne. Disse bliver derfor også solgt her hos LÉ MOSH. Nora pandebånd er enkle hårbånd som man kan vikle rundt om håret og er især fantastiske til ammehårene som alle mødre ved pibler frem efter man er blevet nybagt mor. Se mere til lehof på www.lehof.dk

Levering

Tilbyder altid levering til døren men vil du hellere, så er det også muligt at bestille til en pakkeboks. Vi tilbyder at sende fragtfrit ved køb for over 600 kr hos LÉ MOSH - du kan læse mere om vores handelsbetingelser.

COPYRIGHT LÉ MOSH denmark 2018

Kurven er tom