LÉ MOSH Hårbøjler

Se det brede udvalg af hårbøjler til voksne fra LÈ MOSH her. Og ønsker du dem mere opdelt, så kan du gøre det i menuen Hvor de er inddelt i kategorier.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Vis alle

Læs mere om hårbøjlerne her:

Flotte hårbøjler til voksne og unge kvinder som holder håret væk fra ansigtet, samtidig med at du ser cool ud. Hos LÉ MOSH gør vi meget ud af, at få de sidste nye farver og tendenser ind, så du altid kan være sikker på at være med på tidens trends. Vi har mange farver - Karry, gul, rosa, lyserød, lyseblå, blå, pink, sort, grøn, wine, mørkerød, grå, navy osv. Vi bruger også forskellige materialer, så vi har velour hårbøjler, bomuld, polyester og blonder. Vi har fire designs hos le mosh - hårbøjle med knude på toppen, hårbøjle med snoning på toppen, hårbøjle med flet i siden og hårbøjle med sløjfer.

Hårbøjler der ligner hårbånd

Er du en af dem som ikke rigtig er kommet med på tenden med hårbånd, da du ikke synes de sidder rigtigt eller falder lidt af dit hoved? Så har vi hos Le mosh lavet hårbøjler der ligner hårbånd når du har dem på, men de falder ikke let af som hårbånd kan gøre.

Elegante hårbøjler til voksne og børn

Hårbøjlerne fås i flere smukke farver og designs, så de lige netop kan afspejle det look du ønsker at skabe, hvad enten det er til jeans, kjoler, festlige lejligheder, bryllup, galla, konfirmation eller andre ting. Der er både hverdags hårbøjler og hårbøjler til fest.

Alle hårbøjler er produceret i plastic med stof rundt om. Mange hårbøjler har en tendens til at stramme bag ørerne, så man ikke kan holde ud at have dem på i længere tid. Vi har haft fokus på ved vores designs, at man skulle kunne tilpasse bøjlen til den enkelte, derfor kan man udvide bøjlen, så den ikke strammer bag ørerne og giver hovedpine. Man kan sagtens bøje hårbøjlen rundt, så den bliver udvidet. Så vil du have en fleksible hårbøjle, så har vi dem hos lemosh.

Hvordan kan de bruges?

Brug dem enten til festlige lejligheder med opsat hår, for at få det helt perfekte look til bryllupsfesten eller studenterfesten.

Desuden er de helt fantastiske til et hverdagslook med en chunky strik, et par mom jeans og sandaler. Perfekte til når man ikke lige gider at sætte håret inden skole eller arbejde.

Er du typen der altid går med det sikre valg og ender op i den sorte kjole, men alligevel gerne vil pifte sættet lidt op. Så kan en hårbøjle gøre meget, da det giver lidt mere pynt til den simple sorte kjole.

Sidst men ikke mindst så er der Festival-looket. Fedtet hår, der bare sidder i en knold og ser træls ud, bliver let piftet op med vores smukke hårbøjler med forskelligt print. Hårbøjler med mønster på eller hårbøjler i ensfarvet. Lige meget hvad kommer du til at se sprød ud på festvalpladsen. 

Mangler du værtindegaven?

Står du og mangler en værtindegave og er du typen der gerne vil give andet end blomster - så ligger vores hårbøjler til voksne og unge i en god prisleje til værtindegaven. Vi har hårbøjler med blomster, brede hårbøjler ensfarvet og man er mere end velkommen til at høre om nogle designs er mulige at på lavet. Mangler du en billige værtindegave, så er vores billige hårbøjle et godt alternativ. Vi har lavet hårbøjlene i mange designs og farver, så du altid vil kunne finde designet der passer til din veninde eller dig selv. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Får du pip af fimrehår?

Har du også små fimrehår som ikke vil ligge sig ned selvom du bruger diverse hårplejeprodukter? Dette er en af grundene til at vi lavede hårbøjlerne/pandebåndene, da vi havde de vildeste fimrehår efter vores graviditeter. Det fjerner dem godt nok ikke parmenent:) men det får dem til at ligge sig mens du har hårbøjlen på. Så man ligner en som har styr på sit hår. 

Levering

Tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere andet, så er det også muligt at bestille til en pakkeboks. Vi tilbyder at sende fragtfrit ved køb for over 600 kr hos LÉ MOSH - du kan læse mere om vores handelsbetingelser.

COPYRIGHT LÉ MOSH denmark 2018

Kurven er tom