Tørklæder

Her er vores smukke tørklæder i lækkert blødt bomuld

Læs mere om vores tørklæder

Man har altid brug for et tørklæde. De er fantastiske til de kølige dage hvor du har brug for lidt ekstra for at holde varmen, og de er fantastiske hvis du vil tilføre lidt ekstra til dit outfit. Tørklæderne hos LÉ MOSH fåes i flere smukke farver og er produceret i det lækreste blødeste bomuld, med broderede kanter. 

Tørklæderne kan bruges til næsten alt. Jeans, frakker, skjorter, kjoler og meget meget mere. De kan dresse et outfit både op og ned. Den enkle t-shirt bliver lidt mere stilfuld med et tørklæde, og kjolen eller de pæne bukser får et lidt mere afslappet look hvis du tager et tørklæde på til. I forhold til måden at binde tørklædet på, er der også næsten uendelige muligheder. Bind det normalt om halsen for dejlig varme og et afslappet look, eller bind det løst, sno det rundt, lad noget af det hænge, for et mere stilet og tjekket udtryk. 

Tørklæderne er også super fine sammen med de mange beanie-huer med og uden kvast, du også kan finde her hos LÉ MOSH. Se udvalget under Huer/LÉHOF huer.

Levering

LÉ MOSH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

COPYRIGHT LÉ MOSH denmark 2018

Kurven er tom