Sunny Clip - Glitter red

Varenr. 1362672
79,95 DKK
Spændet måler 6 cm.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri fragt over 149,-
Del denne vare:

Kvalitet

Hos LÉ MOSH gør vi en stor ære af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trend. Sunny Clip - Glitter red er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade med små glimmer nuancer.

I stedet for elastikker, så er det en god ide at bruge klemmer. Elastikker slider på håret og gør at håret knækker. Med disse hårklemmer, kan du lave adskillige andre frisurer, så håret bliver ved med at vokse sig sundt og glat uden at knække.

Brug Sunny Clip - Glitter red til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til et fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Sunny Clip - Glitter red så håret pjusker, og hurtigt har du den aller fineste sommer frisurer. 

Sunny Clip - Glitter red er i mange smukke modeller og farver, så du kan finde lige præcis det spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til de outfits du har hjemme i skabet.

COPYRIGHT LÉ MOSH denmark 2018

Kurven er tom