$images[i]->getDescription()|escape

OM LÉ MOSH denmark

 

 

Historien

LÉ MOSH denmark blev født i marts 2018. Vi laver accessories, smykker og hårpynt til kvinder og piger som har fingeren på pulsen. Vi startede med at producerer hårbøjler, men har udviddet til også at designe smykker, hårklemmer og hårspænder. 

Vi designer efter mavefornemmelsen og ikke så meget efter hvad moden dikterer. Vi designer med hjertet, så vi hele tiden har os selv med i alt hvad vi laver.

I dag har vi forhandlerer i både Danmark, Sverige, Norge og Holland, og mere end 200 butikker har fornøjelsen af at sælge vores produkter - hvilket vi er utrolig stolte af at have opnået på så kort tid.

 

Filosofien

Vores filosofi - er at moden ikke skal dikterer hvad der skal designes, men at vi skal designe til hjertet. Vores produkter skal kunne bruges igen og igen og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi tror på at hvis man gør sig umage og gør sit bedste, så kommer der også det bedste ud af det. Vi tror på passion og på at hjertet fører os i den rigtige retning - ligeledes gør produkterne på den enkelte som bærer LÉ MOSH produktet.

Vi er stolte af det vi laver - og vi gør altid vores bedste.

LÉ MOSH er farverigt, fantasifuldt og moderigtigt univers med accessories til enhver lejlighed - Vi er stolte af det vi laver, og vi gør altid vores bedste.

 

 

 

 

COPYRIGHT LÉ MOSH denmark 2018

Kurven er tom