Heaven Clip - Marmor Wine

Varenr. 1392531
119,95 DKK
Spændet måler 8cm og kan sagtens holde kraftigt hår også.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri fragt over 149,-
Del denne vare:

Kvalitet

Hos LÉ MOSH gør vi meget ud af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi stolt sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver enkel farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Heaven Clip - Marmor Wine er produceret med en lille smule glimmer marmor look i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Heaven Clip - Marmor Wine til at holde noget af håret oppe og lade lidt jænge i nakken - elæler sæt hele håret op i en knold på toppen. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel bruge tørshampoo i bunden og der efter tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Bagefter samler du håret i nakken med Heaven Clip - Marmor Wine så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste efterårs frisurer. 

Heaven Clip - Marmor Wine er i flere smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er den flottest. Og ikke mindst passer til lige netop det sæt tøj som du har på.

COPYRIGHT LÉ MOSH denmark 2018

Kurven er tom