Heaven hår clip til håret

Heaven Clip - Marmor Green

Varenr. 1392532
119,95 DKK
Spændet måler 8cm.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri fragt over 149,-
Del denne vare:

Kvalitet

Hos LÉ MOSH gør vi en stor dyd af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed i stemmen nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Heaven Clip - Marmor Green er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Heaven Clip - Marmor Green til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Heaven Clip - Marmor Green så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste sommer frisurer. 

Heaven Clip - Marmor Green er i mange smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til det sæt tøj du har på.

COPYRIGHT LÉ MOSH denmark 2018

Kurven er tom